Van contentmaker naar contentmarketeer

18-12-2019 (14:53) - Opleidingen

Tegenwoordig pak je de aandacht van een lezer alleen nog met persoonlijke, onderscheidende en relevante content. Het is daarom van belang dat je voor je organisatie een duidelijke contentstrategie hebt. Maar hoe bereik je jouw doelgroep tussen alle concurrentie? Hoe pak je dat aan voor jouw organisatie en hoe zet je een goede contentstrategie op? Dat leer je in de tweedaagse training Contentstrategie bij Beeckestijn Business School.
 
> Pak de aandacht met persoonlijke, onderscheidende en relevante content
> De laatste ontwikkelingen op het gebied van contentmarketing
> Pas de theorie direct toe in de praktijk tijdens een fictieve case
 

Voor wie is de training Contentstrategie bedoeld?

Deze training is bedoeld voor marketing- en communicatieprofessionals die zelf een contentstrategie willen leren opzetten.
 
Praktische informatie
College: 2 dagen
Tijden: 09:30 – 16:30 uur (incl. lunch)
Kosten: €1.390, - all in (excl BTW)
Eerstvolgende startdatum: 15 januari
 

Meer informatie?

Ben je benieuwd of deze training iets voor jou is?Lees meer over de training Contentstrategie»
 

Advies over opleidingen & trainingen

Twijfel je nog tussen opleidingen of trainingen? Of wil je weten welke training het beste bij jou past? Volg dan een gratis voorlichtingssessie op locatie of via een webinar. Wil je liever persoonlijk opleidingsadvies? We helpen je graag tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Onze opleidingsadviseur Mieke beantwoordt al je vragen en geeft advies over jouw opleidingsmogelijkheden. Aan de hand van je carrièrewensen, achtergrond en leerdoelen kijken we welke opleiding voor jou geschikt is.
 

Over Beeckestijn Business School

Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut voor online marketing, online communicatie & customer management en combineert strategie, theorie en praktijkkennis in kortdurende, praktische opleidingen op verschillende niveaus. Naast het geven van opleidingen op post-HBO en post-master niveau, biedt Beeckestijn Business School ook korte opleidingen & trainingen die verdieping bieden binnen een vakgebied en op maat gemaakte in-company trajecten.
 
Beeckestijn geeft regelmatig clinics over diverse onderwerpen en publiceert regelmatig nieuwe kennisdocumenten in de vorm van whitepapers. Deze clinics en whitepapers zijn voor iedereen gratis bij te wonen of te downloaden via de site van Beeckestijn Business School. #kennisdelen