Online geld lenen steeds populairder

08-11-2019 (10:32) - Economisch

Er zijn steeds meer mensen die kiezen voor online geld lenen. Het gaat ontzettend makkelijk. Met een aantal simpele stappen kom je al in aanmerking voor een lening die je voor meerdere doeleinde kunt gebruiken. Dit is hoe het werkt:

- Je kunt online een aanvraag indienen. Hierbij geef je aan hoeveel geld je wilt lenen, waarvoor je het wilt lenen en de soort lening die je wilt. Verder vul je nog je persoonlijke gegevens in.
- Wanneer je de aanvraag hebt ingediend krijgt je een offerte. Hierin staan de voorwaarden van de lening in en het bedrag dat je kunt lenen.
- Als alles rond is, kun je de benodigde documenten aanleveren. Dit kun je ook online doen.
- Als de gegevens en documenten verwerkt zijn, wordt het geld op je rekening gestort. Dit gebeurt meestal binnen een aantal werkdagen.
 

Welke soorten leningen zijn er

Over het algemeen kun je kiezen voor drie verschillende soorten leningen. Het doorlopend krediet, een persoonlijke lening of een hybride krediet. Bij het doorlopend krediet kun je aflossen en opnemen wanneer je wilt, de rente is variabel en je kunt altijd boetevrij aflossen. Bij een persoonlijke lening, leen je een bedrag en los je dit af binnen een bepaalde periode. Het bedrag dat je aflost, blijft iedere maand hetzelfde, wel is het mogelijk om tussentijds af te lossen. Dan is er nog het hybride krediet, dit is voor leningen van een hoog bedrag. Hierbij profiteer je over het algemeen van een lagere rente.
 

Waarvoor lenen mensen geld

Iedereen heeft zo zijn eigen wensen als het om geld lenen gaat en erzijn dus ook uiteenlopende doelen. Veel mensen die een lening afsluiten, gebruiken dit om iets aan hun huis aan te passen. Bijvoorbeeld voor een aanbouw of om een nieuwe keuken of badkamer te plaatsen. Daarnaast zijn er veel mensen die geld lenen voor de aanschaf van een auto.
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing