Counter en ABCommunication starten strategische samenwerking voor Benelux-klanten

Counter en ABCommunication starten strategische samenwerking voor Benelux-klanten

07-05-2024 (10:01) - Bureaus

Allround storytelling bureau Counter in Zaandam en het Belgische pr-bureau ABCommunication gaan strategisch samenwerken om merken in de Benelux te helpen met communicatie en pr.

Afgelopen twee jaar werkten de bureaus al samen op verschillende accounts zoals Gorillas, EasyPark, HomeExchange en XGIMI. Raymond Bresching, mede-eigenaar en communicatiestrateeg bij Counter: “De samenwerking met ABCommunication is succesvol en leuk! Het smaakt naar meer en daarom maken we onze samenwerking officieel.”

 

ABCommunication, gevestigd in het Vlaams-Brabantse Tienen, is een creatief bureau gespecialiseerd in pr, social media en influencer marketing. Het bureau heeft een uitgebreide ervaring in de tech-, lifestyle- en FMCG-sector en werkt voor bekende merken zoals ALDI, Sony PlayStation en Victoria Benelux. Wim Coeckelbergh, eigenaar van ABCommunication:: "De afgelopen twee jaar leert ons dat de samenwerking met Counter vruchtbaar is gebleken. Door onze gecombineerde expertise in Nederland en België kunnen we onze klanten beter binnen de verschillende markten helpen."

Na België ook in andere landen actief

Counter is een allround storytelling agency in Zaandam en werkt voor merken als Mourik, ALD Automotive en EasyPark. Raymond Bresching, mede-eigenaar en strateeg bij Counter: “We werken steeds vaker internationaal samen. Zo werken we ook al samen met andere onafhankelijke bureaus in Duitsland, Frankrijk en Scandinavië. Daarover volgt later vast meer.”

 


Media

Marketing

Economisch