Tango Pompstations voert campagne met gratis lucht

12-07-2019 (10:49) - Campagnes

Een zinderende zomer. Je voelt de spanning op festivals. Maar voel je die spanning ook in je banden? Tango helpt hier graag bij. En ze verkopen geen lucht, het oppompen van je banden doe je hier namelijk helemaal gratis. Banden met de juiste spanning zijn niet alleen voordeliger op vakantie want je bespaart op het brandstofverbruik, het is ook nog eens veiliger.
 
Om dit onder de aandacht te brengen, ontwikkelde The Communication Company, in samenwerking met digitaal zusje The FightClub en in opdracht van Tango, het Tango Pompstation. Tijdens ‘Breda Drijft’ kon je hier afgelopen zondag 7 juli gratis je opblaasobjecten oppompen. Lekker met zijn allen die handjes in de gratis lucht op de pompende beats uit de speaker!
 
Op het event kwamen 2.700 festivalbezoekers langs bij het Pompstation om op een leuke manier kennis te maken met de gratis lucht van Tango. 
 
Profiteer deze zomer niet alleen in het Pompstation van gratis lucht, maar bij alle Tango Tankstations. Zo wordt het een ontspannen zomer! Deze merkcampagne, met o.a. ook een aftermovie van het Tango Pompstation zal de komende weken op diverse platformen zoals Facebook, Instagram en Youtube te zien zijn.
 

Credits

Klant: Tango, Mariska Fortes
Bureau: The Communication Company
Creatie: Hans van Mook, Maarten Evers
Account: Eef Baggermans, Inge Verhelst
Digital media: The FightClub
Productie: Fresh Fugu