Nieuwe campagne en castingoproep voor Live in Levi's 2024

Nieuwe campagne en castingoproep voor Live in Levi's 2024

26-03-2024 (11:44) - Campagnes

Jeansmerk Levi's komt met een nieuwe campagnevideo voor Live in Levi's 2024 en doet een castingoproep, waarbij dansers over de hele wereld kans maken om deel uit te maken van de nieuwste videoclip van DJ Kaytranada.

De Live in Levi's campagne 2024 start met een video die toont hoe leuk en energiek dansen kan zijn. In de nieuwe video The Floor Is Yours zie je kleding van de nieuwste Levi's collectie, zoals shirts, jeans en andere items. De film, geregisseerd door Omar Jones, laat een groep vrienden zien die vastzitten in een 'dansloze' wereld. Maar als één iemand begint met bewegen, begint iedereen te dansen op de muziek van DJ Kaytranada. 

Naast de nieuwe campagnevideo, organiseert Levi's een open casting voor mensen die willen dansen in de nieuwe videoclip van DJ Kaytranada. Kenny Mitchell, Hoofd Marketing bij Levi Strauss & Co., vertelt hierover: "We willen deze campagne gebruiken als platform om de dansers van over de hele wereld in de schijnwerpers te zetten."

Wil je kansmaken op een plek in de videoclip? Maak een dansvideo met de hashtag #LevisOpenCall en plaats deze op TikTok of Instagram. De castingoproep sluit op 15 april.

Bekijk hier de campagnevideo: