Albert Heijn: Pasen anders dan andere jaren

31-03-2020 (16:45) - Campagnes

De paascampagne van Albert Heijn is dit jaar anders dan andere jaren, laat de supermarktketen weten. Want op bezoek bij familie of lekker naar buiten met z'n allen is er dit jaar helaas niet bij. We zijn meer thuis en maken er samen het beste van. Daarom is er in de tv-commercial geen grote feestelijk gedekte tafel voor de hele familie te zien.
 
Paastradities gaan gelukkig niet helemaal verloren: er is toch een paasontbijtje bij supermarktmanager Ilse thuis. En omdat het veiliger is als oma niet langskomt, videobelt Tommy gezellig met haar. Want juist nu is contact met elkaar houden belangrijk. Albert Heijn komt dit jaar ook met een speciale paasplacemat met spelletjes, puzzels en knutselopdrachten. Deze is gratis mee te nemen in alle winkels of hier te downloaden. 
 
De campagne voor Pasen is woensdag gelanceerd. In de winkels van Albert Heijn is de communicatie over Pasen de komende weken verder bescheiden. In deze drukke periode ligt prioriteit bij veilig werken en veilig boodschappen doen.