The Gardeners wint aanbesteding Waternet

22-03-2019 (10:44) - Bureaus

The Gardeners heeft als een van de drie bureaus de aanbesteding voor Waternet gewonnen samen met Café Society. “Na een spannende pitchperiode, waar wij twee rondes hebben doorlopen, is de keus gevallen op ons als één van dé bureaus voor Waternet,” aldus Maira Evers van The Gardeners. De samenwerking gaat per direct in voor de periode van vier jaar. Al eerder ontwikkelde The Gardeners een campagne voor het Nederlandse waterbedrijf, namelijk de ‘slootjesweek’.


Waternet zorgt voor veilig en schoon water, in de natuur en om te drinken. Zo zorgt het waterbedrijf in Waterschap Amstel, Gooi en Vechtstreek voor bijvoorbeeld veilige dijken en maakt het riool- en afvalwater schoon. Voor de gemeente Amsterdam voert Waternet taken uit als onderhoud van leidingen voor schoon drinkwater, meten van grondwaterstanden en houdt het de grachten schoon. 


eerste keer

Evers: “Het is de eerste keer dat wij als bureau een aanbesteding winnen. Niet alleen past Waternet honderd procent binnen onze propositie where good things grow, het is ook nog eens een bedrijf waar we letterlijk dagelijks ‘gebruik van maken’. We kijken er dan ook echt naar uit om samen met Waternet een nog grotere bijdrage te leveren aan schoner water, voor de natuur en voor onszelf middels mooie en creatieve campagnes.”

 


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch