Pünktlich. wint tweede poll New Kids on the Block

12-02-2019 (09:40) - Bureaus

De tweede poll voor de samenstelling van de Longlist SAN New Kids on trhe Block 2018 zit erop. Na een spannende strijd waarbij de bureaus afgelopen week bijna dagelijks het stokje aan elkaar over hebben gegeven, is Pünktlich uiteindelijk als sterkste bureau uit de bus gekomen. Ook Wavyr, Activation Heroes en TDE hebben een plek veroverd op de Longlist. Beaker en Motorrr haalden net niet genoeg stemmen om op voorhand al verzekerd te zijn van hun positie op de lijst, waarop voor 15 bureaus plaats is.


Longlist tot zover

Zo ziet de Longlist na twee polls er op dit moment uit (op alfabetische volgorde):

5PM 
Activation Heroes
B.R.A.I.N. Creatives
BZTRS Agency
Pünktlich.
TDE
Wavyr


kanshebbers

De volgende bureaus zijn na de eerste twee rondes nog in de race voor een positie op de Longlist: New Rivets en Megawatt Advertising haalden in de eerste poll net niet genoeg stemmen en in de tweede poll is het nog even afwachten voor Beaker en Mororrr. Na afloop van de drie polls zal bekeken worden welke van deze bureaus voldoende stemmen hebben vergaard om alsnog door te gaan naar de volgende ronde. 


3e poll en whatsapp interviews

Later vandaag gaat de derde en laatste poll live en kun je tot en met 18 februari stemmen op je favoriete bureau in deze tweede reeks. Donderdag volgt het tweede whtasapp interview met de winnaar van vandaag: Pünktlich. Lees ondertussen hier nog even het eerste Whatsapp interview met 5PM.


criteria Considerationlist

De bureaus van de Considerationlist 2018  SAN New Kids on the Block 2018 die nu strijden om een plek op de Longlist,  voldoen aan de volgende criteria:
 
* maximaal 3 jaar oud (volgens inschrijving KvK); 
* 'here to stay' in de zin van innovatief/vernieuwend; 
* werk dat ertoe doet en klanten die ertoe doen.
 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch