Zilver voor MassiveMusic bij LIA Awards voor Nike 'Awaken the Phantom'

06-11-2018 (10:01) - Muziek

Internationaal creatief muziekbureau MassiveMusic heeft bij de London International Awards Zilver gewonnen voor Nike "Awaken the Phantom" in de categorie Music & Sound - Music Adaptation.
 

MassiveMusic was het enige Nederlandse muziekbureau dat maandagavond in de prijzen viel in New York bij de uitreiking van de LIA Awards. In totaal werden 705 LIA awards uitgereikt verdeeld over 40 landen. 
 

"Justice will prevail" is niet alleen maar een gezegde. Het is wat er gebeurde met de muziek in deze campagne: een mashup tussen 'Genesis' en 'Heavy Metal' van het Franse elektronische muziekduo Justice. Het was een voorrecht om deel uit te maken van deze epische trip, om een soundtrack te creëren die sound design en dialoog ondersteunen, terwijl je mag werken met deze twee killer-tracks.", aldus Lodewijk Pottker, Executive Creative Producer bij MassiveMusic.
 

“The music that is created in Amsterdam speaks volumes for the creative talent that is available there to lift the art of music to the next level,” zei Barbara Levy, President van LIA.
 
 
De video wordt geladen, een moment...duurt het te lang, refresh dan even.