Faruk Türkmen nieuwe Group Finance Director Candid Group

07-10-2019 (10:21) - Mensen

Candid Group heeft haar team versterkt met de aanstelling van Faruk Türkmen als Group Finance Director. Türkmen zal verantwoordelijk zijn voor het begeleiden van fusies en de integratie van labels binnen de snelgroeiende groep.
 
Faruk brengt meer dan 20 jaar aan ervaring met zich mee vanuit diverse leidinggevende financiële posities en is werkzaam geweest bij gevestigde bedrijven als CBRE, EY, TomTom en ClearChannel. Door de jaren heeft hij zich op zowel nationaal als internationaal niveau beziggehouden met Finance transformation turnaround, M&As en het opzetten van shared service centers. Zijn vergaande ervaring met fusies en integratie zal hij nu gaan inzetten om Candid Group verder uit te bouwen.
 
“Faruk is de strategische denker die we nodig hebben. Er was na twee jaar van consolidaties dringend de behoefte ontstaan aan een Group Finance Director”, aldus Gerard Ghazarian (CEO Candid Group). “De berg aan kennis en ervaring die Faruk met zich meeneemt zal ons helpen om onze processen te optimaliseren en onze ambitieuze doelstellingen als platformorganisatie te behalen.”
 
“Openheid en ondernemerschap zijn de kenmerken van Candid Group, kenmerken waar ik mij volledig in kan vinden en die ik graag omarm”, aldus Faruk Türkmen. “Candid Group heeft zich de afgelopen jaren op de kaart gezet als platformorganisatie, door toevoegingen van verschillende gerenommeerde media-, creatief- en technologiebureaus. Aan mij de taak een positieve bijdrage te leveren aan de verdere groei van de onderneming. Met de ondernemersgeest en can do mentaliteit die hier heerst gaat dat zeker lukken”, besluit Faruk.
 
Lees ook het interveiw met Gérared Ghazarian en Piet Hein Smit in FONK 270 (verschijnt 16 oktober)
heb je nog geen abonnemente? Kies dan voor een
gratis kennismakingsabonnement van drie maanden!