BENK breidt opnieuw uit

26-03-2019 (09:27) - Mensen

BENK breidt opnieuw uit met twee nieuwe medewerkers. Marit Mathijsen en Charice Verduijn gaan aan de slag met diverse bestaande en nieuwe accounts binnen het activatiebureau.


Mathijsen heeft de afgelopen jaren ervaring opgedaan als communicatieadviseur bij onder andere de gemeente Utrecht en Universiteit Utrecht. Ook reisde ze de wereld over waar ze ervaring opdeed in projectmanagement bij het opzetten van social enterprises in ontwikkelingslanden.


Verduijn ondersteunt de Joint Marketing Managers van BENK. Met diverse stages bij verschillende bedrijven heeft ze de afgelopen jaren al mooie kennis en ervaring opgedaan op het gebied van marketing en communicatie, en kan ze het team daarmee goede ondersteuning bieden.

op volle sterkte

Bastiaan Krips, oprichter en Joint Marketing Director BENK: 'Zowel binnen de FMCG- als de Overheidsbranche hebben we een aantal mooie activatiecampagnes erbij gekregen. Om ons Joint Marketing team weer op volle sterkte te krijgen, zijn we enorm blij met de komst van Marit en Charice.'