Wie zijn de 250 durfallen in het vak? FONK pakt uit met jubileumeditie

09-01-2019 (10:00) - Media

Terugkijken is niet echt een FONK-ding, maar met 250 edities in the pocket en dan ook nog aan de start staan van een nieuw jaar met een nieuw decennium in het vooruitzicht, is een once in a lifetime moment. FONK 250 vat samen, vertelt en kijkt vooruit. Wie zijn de 250 smaakmakers van toen, nu en straks?


In april 2009 ging het nieuwe FONK magazine na heel veel ReclameWeken van start met een frisse formule èn een nieuw maandblad. Maar binnen een jaar meende de redactie met een maandelijkse frequentie de boot te missen en dus kreeg FONK tegen de trend in een tweewekelijkse verschijning.


goed besluit

Een goed besluit. Want met ons groeiende enthousiasme kreeg FONK in print en ook als digitaal magazine,  dagelijks online en via de social media steeds meer een eigen smoel. Waardoor over de verschillende platforms heen ondertussen meer dan 10.000 lezers de weg naar FONK hebben gevonden. Lees FONK 250 en ervaar waarom inspiring creative people ons trademark is.


shortlisted: 250 smaakmakers

In de nieuwe editie van FONK onder meer:

FONK 250 keer in beeld
Zonder durfallen geen FONK: 250 smaakmakers van toen, nu en straks
Hoe DDB Unlimited futureproof wordt
Mark van Egmond leidt VBAT met doelgericht optimisme
Waarom The Valley’s Sheldon Bont total brand conversations centraal plaatst
Inspired pages van Seema Sharma (Edelman Amsterdam)
Mediavrouw Linda Boks werkt als spelverdeler
Hoe Martijn Roordink met Spaces het internationale podium claimt.


wie jarig is, trakteert

Wie jarig is, trakteert: lees de de digitale uitgave van de 250e editie van FONK magazine als special gift deze week gratis. Wil je de 26 edities die FONK jaarlijks uitbrengt, toch liever lezen op een moment dat het jou past? Teken dan hier in op het jaarabonnement van jouw keuze en laat je verrassen.

 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch