Land Rover organiseert fietssponsortocht Challenge Against Malaria

27-02-2020 (09:43) - Marketing

Land Rover organiseert komende lente een sponsorfietstocht voor de stichting Drive Against Malaria (DAM).  Het automerk wil graag een nieuwe Land Rover Defender schenken aan DAM en gaat tijdens de Challenge Against Malaria proberen deze bij elkaar te fietsen.
 
De Challenge Against Malaria vindt op 14 juni plaats bij Sportcentrum Papendal. De Challenge is voor getrainde wielrenners en families die graag met kinderen een kortere afstand rijden.Er worden routes uitgestippeld van 75 kilometer en 110 kilometer. Daarnaast is er een familieroute van 20 kilometer en een mountainbikeroute. Inschrijven voor de Challenge kan hier
 
Ook is er een ‘Land Rover Village’ waar van alles te doen is voor de hele familie en er is een Urban Challenge Parcours. Deze mobiele rollercoaster bestaat uit een parcours met bijzondere onderdelen zoals de testbrug en een hindernisbaan. Alle opbrengsten zijn uiteraard bestemd voor de stichting.
 
Land Rover steunt DAM sinds 2008. Dit jaar doneren Land Rover Nederland, Land Rover BeLux en hun dealers samen 100.000 euro. Drive Against Malaria is een initiatief van de Brit David Robertson. Hij werkt samen met de Nederlandse tv-presentatrice Julia Samuël. Ze brengen met Land Rovers muskietennetten en medicijnen naar alle uithoeken van Afrika. Zij delen jaarlijks ruim 20.000 netten uit, doneren 17.000 levensreddende behandelingen en ontfermen zich over meer dan 150.000 mensen.

 


Bureaus

Media

Economisch