Jet van Nieuwkerk maakt podcast voor Karwei over woongeluk

28-11-2019 (09:15) - Marketing

Jet van Nieuwkerk gaat een serie podcasts maken voor Karwei. In de podcast Tip van Jet Woongeluk powered by Karwei geeft Van Nieuwkerk woon- en interieurtips en ontvangt ze gasten als Saar Koningsberger, Sanny Verhoeven van Sanny Zoekt Geluk en vlogger Jamie Li die het boek ‘No filter’ schreef.
 
‘Woongeluk is voor iedereen anders en verandert misschien wel in elke fase van je leven. Maar uiteindelijk streven we allemaal naar hetzelfde: een plek waar je je thuis voelt’, vertelt Van Nieuwkerk. In de podcast gaat zij daarom in gesprek met gasten in verschillende levensfases en ontdekken ze samen allerlei woon- en klustips waarmee ze hun woongeluk bereiken.
 
YouTuber Sanny Verhoeven spreekt over samenwonen, schrijfster en vlogger Jamie Li vertelt over wonen op 65m2 met twee jonge kids, YouTuber Marije van der Made illustreert de uitdagingen van duurzaam wonen met vijf katten, Elise van The Blonde Tigers bereidt haar woning voor op de komst van een tweeling en Elisah, beter bekend als InteriorJunkie, vertelt over kleine aanpass3ingen met een groots effect.
 
De podcast is vanaf donderdag 28 november te beluisteren via Spotify

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch