Ruim 20 organisaties kiezen voor leerplatform Studytube

Ruim 20 organisaties kiezen voor leerplatform Studytube

05-08-2020 (09:43) - Economisch

In het eerste halfjaar van 2020 hebben ruim twintig organisaties gekozen voor het alles-in-één leerplatform van Studytube. Daarmee krijgen de medewerkers van deze organisaties toegang tot een uitgebreid aanbod van online, klassikale en blended trainingen. Een flink deel (11) van dw nieuwe klanten behoort tot de decentrale overheid. Ook de uitzendbranche (4) en bouw (3) dragen bij aan de stevige klantengroei in de eerste twee kwartalen van dit jaar.
 
Nieuwe klanten bij de decentrale (semi)overheid zijn onder andere BEL combinatie (uitvoeringsorganisatie voor gemeenten Blaricum, Eemnes, Laren) en Lankhenkel-Talenter die lokale overheden adviseert en ondersteunt binnen de werkvelden Sociaal Domein, Jeugd, Zorg, Ruimte, Bedrijfsvoering en Wonen.
 
In de bouwsector werden Vorm Bouw, Coen Hagedoorn Bouwgroep en De Vries en Verburg klant. Met al bestaande opdrachtgevers als VolkerWessels, KWS en Van Wijnen bouwt Studytube gestaag verder aan een stevige positie in de bouw & infra.
 
Enkele namen van nieuwe klanten in de uitzendbranche zijn Ormit (traineeships) en Cinop (strategisch advies bij complexe vraagstukken rond onderwijs en arbeidsmarkt). Studytube was al sterk aanwezig in de flexmarkt met klanten als Adecco, Manpower en Pay for People.
 
Intermax, Central Point, REBS (Real Estate Business School) en KSS wij zijn JONG (maatschappelijk ondernemer in het sociaal domein) zijn enkele van de organisaties die voorgaande halfjaar voor Studytube hebben gekozen. Op dit moment maken meer dan 200 organisaties met in totaal zo’n 500.000 medewerkers gebruik van Studytube.  

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing