Picnic gaat van start in Overijssel

23-04-2019 (09:32) - Economisch

Picnic zet zijn eerste stappen in Overijssel. De elektrische boodschappenwagentjes bezorgen vanaf eind mei de boodschappen gratis in Deventer. Zo kunnen ruim 45.000 huishoudens in deze Hanzestad kennismaken met de online supermarkt. 


De uitbreiding is onderdeel van de landelijke uitrol van Picnic. De online supermarkt bezorgt onder meer in Amsterdam, Rotterdam, Ede, Veenendaal en Venlo. Vorig jaar ging de websuper ook al in diverse Brabantse steden van start. 


Volgens medeoprichter van Picnic Michiel Muller past de uitbreiding naar Deventer in de uitbreidingsplannen van de online supermarkt. 'Vorig jaar hebben we grote stappen gezet in het zuiden van Nederland, vooral in Noord-Brabant. Dit jaar willen we richting het oosten en noorden uitbreiden en Deventer is hiervoor het perfecte startpunt.'


wachtlijst

De websuper gaat eind mei voor het eerst de weg op met 5 elektrische bezorgwagentjes en 15 bezorgers. Volgens planning zijn deze aantallen eind 2019 verdrievoudigd naar 15 karretjes en 50 bezorgers. De boodschappen worden vanuit de hub aan de Bremenweg 37 in Deventer geleverd.


Inwoners van Deventer kunnen zich vanaf nu met de Picnic-app op hun mobiele telefoon registreren en zich zo verzekeren van een plek op de wachtlijst. Iedereen die op de wachtlijst staat wordt gefaseerd toegelaten. 'Hoe eerder mensen de app downloaden en zich inschrijven, hoe eerder ze aan de beurt zijn', aldus Muller.
 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing