Hannes van Raaij lanceert Wavestart: business strategy on demand

Hannes van Raaij lanceert Wavestart: business strategy on demand

29-04-2024 (16:47) - Bureaus

Na een korte onderbreking sinds zijn functie als General Manager bij Ace, lanceert Hannes van Raaij zijn nieuwe bedrijf Wavestart: business strategy on demand. Met een achtergrond in innovatie, strategie en ondernemerschap markeert dit nieuwe hoofdstuk een belangrijke mijlpaal in zijn professionele reis.

Van Raaij, die zijn carrière ooit begon bij Netlinq en vervolgens werkte bij bedrijven als Lost Boys, Clockwork en Triple, heeft een grote expertise opgebouwd in het integreren van technologie in marketing en bedrijfsstrategieën. In zijn laatste rol als General Manager bij bureaugroep Ace, kwam zijn kennis en kunde samen. 

"Wavestart staat voor het ontwikkelen van nieuwe proposities en stimuleren van bedrijfsgroei vanuit de kern van bedrijven en door middel van digitale oplossingen." aldus Hannes van Raaij. Zijn eigen onderneming Wavestart biedt een scala aan diensten, waaronder Business Strategy On Demand, gericht op het ontwikkelen en verfijnen van bedrijfsstrategieën op maat van de behoeften van ieder bedrijf dat streeft naar groei en differentiatie in een competitieve markt.

De klanten waar Wavestart momenteel mee samenwerkt zijn onder anderen Calamity Jane, Dynamis, Brain en tech-scaleups Helin, Shift.world.

 


Media

Marketing

Economisch