Clever Strategy lanceert Clever Campus

19-05-2020 (14:40) - Bureaus

Clever Strategy, data-driven & fact-based marketing bureau uit Rotterdam, lanceert haar Clever Campus. Clever Strategy streeft naar groei en gelooft dat groei niet alleen in rendement zit, maar juist ook in persoonlijke groei. Het voorkomen van marketing verspillingen in geld & tijd is de missie van Clever Strategy. Vanuit deze missie is de Clever Campus ontstaan met als doel kennisoverdracht binnen het marketingvak te stimuleren om marketingverspilling te voorkomen. 
 
“De Clever Campus wordt als eerste virtueel gelanceerd, omdat de fysieke campus door het corona-virus vertraging heeft opgelopen, zegt Kjeld Piek (Co-Founder Clever Strategy). Bij kennisdeling zijn fysieke bijeenkomsten in een huiskamersfeer het prettigst en deze elementen hebben wij geborgd in onze campus met daarin een collegezaal met borrelgelegenheid, bibliotheek en gym. Desalniettemin willen wij geen vertraging in het faciliteren van de kennisoverdracht en groei van het data-driven & fact-based marketingvak. Zeker in deze tijden is marketingverspilling geen optie.”
 

Thema’s

Iedere maand is er een bijeenkomst waarbij een specifiek thema verder verdiept zal worden door experts. De campus werkt samen met verschillende experts uit het vak en deze experts dragen bij aan de kennisoverdracht. Denk aan thema’s als customer data platforms, oftewel de technologie achter personalisatie & verleidingstechnieken. Of de laatste trends in marketing automation / e-mailmarketing en liquid media. De sessies zijn volledig interactief.
 

Kosteloos

Alle sessies zijn kosteloos. Kijk voor meer informatie op clevercampus.nl en #jointhecleverrevolution.
 

 

De Clever Campus gaat beginnen! from Clever Strategy on Vimeo.


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch