50 cases ingestuurd voor Effie 2020

50 cases ingestuurd voor Effie 2020

10-09-2020 (11:07) - Bureaus

Effie heeft veel inzendingen binnengekregen voor Effie 2020. Maar liefst 50 adverteerders en bureaus stuurden hun mooiste cases in.
 
De categorie ‘Maatschappelijke Impact’ heeft met 18 cases de meeste inzendingen. ‘Gedrag Kort’ heeft 17 inzendingen, de categorie ‘Gedrag Lang’ telt 10 cases en ‘Merk’ 5. In dit bijzondere jaar, waarin de meeste bedrijven andere dingen aan hun hoofd hebben is het fantastisch te zien dat, mede dankzij de inzet van de VEA en bvA, er toch een volwaardig aantal cases zijn ingezonden zodat we ook dit jaar de effectiviteit van de campagnes kunnen laten zien en vieren, laat de organisatie in een persbericht weten.
 
De vakjury’s zijn inmiddels begonnen met het beoordelen van de inzendingen. De hoofdjury onder leiding van Alfred Levi komt begin oktober bij elkaar. Mary Hoogerbrugge, voorzitter Effie Stuurgroep: ‘Ik ben benieuwd naar de inzichten die de cases ons geven over effectiviteit in deze bijzondere omstandigheden, we realiseren ons dat het juist nu een uitdaging is om een goed onderbouwde case te schrijven’.

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch