Drie nieuwe versterkingen voor Ovide Agency

Drie nieuwe versterkingen voor Ovide Agency

30-04-2024 (09:39) - Bureaus

Ovide Agency sluit het eerste kwartaal van dit jaar af met drie nieuwe teamleden in de Benelux. De uitbreiding komt nadat het PR-bureau is gegroeid met drie nieuwe accounts: Sonos, Bridgestone, en de consumentenmerken van Bosch en Siemens (BSH).

Bij de locatie in Utrecht zijn Simon de Coninck (43) en Benthe Slump (26) van start gegaan. Simon is als senior consultant begonnen bij Ovide na ruim 13 jaar ervaring aan klant- en bureauzijde. Zo was hij werkzaam binnen de Corporate Communicatie teams van Tele2 en Florius, en werkte hij als creatief strateeg bij onder andere Storyboard Amsterdam. Benthe Slump is als Junior PR Consultant begonnen bij Ovide Agency nadat ze eerst als Medewerker communicatie en PR werkzaam was bij Veilig Thuis Groningen.

Het team in Antwerpen versterkt zich met de komst van Shreya Mehta (24). Voor haar start bij Ovide deed Shreya ervaring op bij Vogel Import Export en het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen. Door de recente groei in België is Ovide in Antwerpen ook verhuisd naar een nieuw kantoor. Vanaf nu is het Benelux PR-bureau gevestigd in hartje Antwerpen in een voormalig klooster aan de Sint-Paulusplaats 19.

Dorien Cox, mede-oprichter van Ovide Agency in België, is blij met de versterking: “Ons klantportfolio wordt steeds breder en sterker. De nieuwe opdrachtgevers en collega’s zijn een mooie bevestiging van onze groeiambities en positie in de Benelux. Met internationale opdrachtgevers en onze eigen specialisten laten we zien dat creativiteit en lef samengaan met een sterke doorlopende corporate PR-campagne.”


Media

Marketing

Economisch