Zoi Meet geaccepteerd bij ambitieus acceleratie programma Techstars

18-02-2019 (10:50) - Tech

De Nederlandse tech startup Zoi Meet is geaccepteerd in het meest competitieve acceleratie programma in de wereld.  Zoi Meet zal deelnemen aan een van de werelds meest bekende acceleratie programma's, Techstars. De Rotterdamse startup werkt aan de ontwikkeling van een platform die de communicatie tussen mensen en talen zal ondersteunen door middel van Artificial Intelligence. 


10 veelbeleovende startups uit Europa


Met een acceptatie ratio van minder dan 1% van de startups die zich aanmelden, elk jaar, selecteert Techstars weloverwogen 10 veelbelovende startups uit Europa, om een intensief programma te volgen van drie maanden om ondernemers en startups te helpen groeien. 

Buiten een investering van $120,000, biedt Techstars tevens intensieve mentor weken, toegang tot een wereldwijd netwerk van professionals,  en 3 maanden kantoorruimte. 

“Het is een geweldig startup ecosysteem” zegt Kevin Oranje, Zoi Meet founder. “Wij voelen ons vereerd dat wij zijn toegelaten tot dit programma, en zijn er klaar voor om onze onderneming naar een nieuw niveau te tillen”. 


community van gepassioneerde ondernemers

Negen van de tien startups die aan Techstars deelgenomen hebben aan het programma nog steeds winstgevend bestaan, of succesvol zijn overgenomen. Startups die hebben deelgenomen aan het Techstars programma halen gemiddeld rond de $2 miljoen op aan investeringen, volgens de statistieken van het acceleratieprogramma. “Wij geloven dat we de komende maanden nog sneller kunnen groeien als een team en onderneming” zegt Nick Yap, medeoprichter van Zoi Meet. “Wij zijn zeer enthousiast om deel te nemen aan een community van gepassioneerde ondernemers, wijze mentors en ervaren investeerders”.


Tijdens de komende 3 maanden, eindigend met een Demo Day op 16 Mei, zal het Zoi Meet management team in Berlijn nauw samenwerken met andere ondernemers, experts, mentors, investeerders en Techstars partners om het volgende wereldveranderende product te creëren.