Wolfpack treedt toe tot Retail Connected

16-12-2019 (11:26) - Tech

Wolfpack is als lid toegetreden tot Retail Connected. Retail Connected is een partnership van IT-leveranciers die gestandaardiseerde, schaalbare en beheersbare oplossingen voor de retailmarkt bieden van kassa’s tot slimme oplossingen in de winkels. Partners van Retail Connected zijn; Slimstock, Darwin Merchandise Planner, Colleqtive, Broad Horizon en Cow Hills.

Met de toetreding van Wolfpack DCS (Wolfpack) en hun Omnichannel Retail Platform (ORP) wordt een optimale verbinding gevormd tussen alle oplossingen van de reeds bestaande partners binnen Retail Connected. Hiermee is de kennis van retail en de doorvertaling naar IT oplossingen geborgd.

Retail Connected

Retail Connected is een samenwerking van software bedrijven die de ‘Best-of-breed’ retail oplossingen bieden. Dankzij de naadloze integratie van de beste retailoplossingen omvat Retail Connected de best practices. Door optimaal gebruik te maken van cloudoplossingen betalen opdrachtgevers met Retail Connected alleen voor wat zij nodig hebben en krijgen de standaard, schaalbare en beheersbare oplossing die zij nodig hebben. Iedere partner heeft een eigen expertise waardoor je met de beste partijen te maken hebt die de markt als geen ander snappen.

Omnichannel Retail Platform

Wolfpack biedt met hun Omnichannel Retail Platform (ORP), een softwareoplossing waarmee retailers hun voorraad, productinformatie en bestellingen realtime via alle on- en offline verkoopkanalen kunnen beheren. Nationale en internationale retailers zoals Open32, Denham en Cape Union Mart maken al gebruik van de innovatieve software van Wolfpack.