LinkedIn-dashboard met data storytelling voor positionering executives

LinkedIn-dashboard met data storytelling voor positionering executives

13-08-2020 (14:48) - Tech

Connected Circles, een social media scale-up voor stakeholder engagement, heeft gekozen voor data storytelling van Toucan Toco. Het in Amsterdam gevestigde bedrijf gebruikt data storytelling voor een interactief LinkedIn dashboard dat leidinggevenden helpt om snel inzicht in prestaties en kansen van hun LinkedIn-profielen te krijgen en actie te ondernemen, zonder data expert te zijn.
 
De multi-platform applicatie van Toucan Toco zorgt tevens voor ‘actionable analytics’. Dit stelt Connected Circles in staat om haar klanten te voorzien van gefundamenteerd advies met als doel meer engagement op LinkedIn. 
 
Connected Circles ziet dat marketing verschuift van merken naar mensen en wil dat aanmoedigen. Het bedrijf verzorgt executive positionering voor meer dan 50 internationale topmanagers, employee advocacy trainingen en lead generation door social selling via LinkedIn. Dankzij AI-technologie, creatief en strategisch denken bouwt Connected Circles samen met haar klanten aan online profielen die voor thought leadership, interactie en sales zorgen.