LinkedIn benoemt Arno Nienhuis als LTS Director Benelux

03-02-2020 (10:48) - Tech

LinkedIn heeft Arno Nienhuis aangesteld als LTS Director Benelux. Nienhuis wordt verantwoordelijk voor het leiden, versterken en uitbouwen van de Talent Solutions Business in de Benelux. LinkedIn helpt bedrijven met het opzetten van employer brands en het vinden, aantrekken en ontwikkelen van toptalent door middel van innovatieve tools zoals Talent Insights. 

Arno werkte voorheen bij Oracle, en heeft verschillende posities bekleed bij EMC en Getronics. Hij brengt 20 jaar ervaring met zich mee in verschillende leiderschapsposities in Enterprise Sales, Alliances & Channels, de publieke sector en Healthcare.

Arno: “Ik geloof in de missie van LinkedIn om mensen te verbinden zodat ze productiever en succesvoller worden. Met de uitdagingen waarmee bedrijven vandaag en in de komende jaren worden geconfronteerd met betrekking tot talentmanagement, ben ik ervan overtuigd dat de relevantie van LinkedIn zal toenemen. Ik kijk er daarom erg naar uit om samen met het team het verschil te maken voor onze klanten.”
 
Marcel Molenaar, Country Manager Benelux: “We zijn blij met de komst van Arno als LTS Director Benelux. Zijn kennis van big data, kunstmatige intelligentie en de vertaling hiervan naar oplossingen waarmee organisaties meer impact maken, is een goede match met de ambities van LinkedIn.”