HP en kunstenaar Raquel van Haver presenteren laptop voor creatievelingen

25-07-2019 (10:51) - Tech

HP heeft tijdens evenement in samenwerking met kunstenaar Raquel van Haver de HP Pavilion 15 laptop met NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti Graphics extra onder de aandacht gebracht. Door de sterke grafische kaart is deze laptop zeer geschikt voor creatief thuisgebruik, zoals fotobewerking, video editing en creatieve programma’s waar een standaard laptop niet altijd afdoende is.
 
Dankzij deze features is het de ideale laptop voor ambitieuze vloggers, amateur fotografen, social influencers, maar ook voor jonge gezinnen waar ouders of kinderen regelmatig foto’s en video’s bewerken, delen en persoonlijke, creatieve projecten maken. Door het gewicht en design, kun je overal en altijd je creativiteit de vrije loop laten.
 

vrouwen in de creatieve sector

Rondom deze creative uitvoering  van de Pavilion 15 vraagt HP Nederland aandacht voor vrouwen in de creatieve sector. Ondanks dat de creatieve werkgelegenheid de laatste jaren een vlucht genomen, tonen recente onderzoeken aan een gebrek aan diversiteit in de creatieve industrie aan. HP wil, door een betaalbare maar krachtige laptop aan te bieden jonge creatieven, vrouwen en mannen, meisjes en jongens aanmoedigen hun passie te volgen en hun creativiteit te ontwikkelen.
 
Samen met Raquel van Haver, één van de meest succesvolle opkomende kunstenaars onder de dertig, creëerde HP Nederland een video om deze gedachte te ondersteunen en deze vrouwelijke artiest een platform te geven. Raquel’s kunst is groot, grof, kleurrijk en rauw en tegenwoordig in exposities zoals in het Stedelijk Museum, te bewonderen. Inmiddels is voor Raquel de HP Pavilion 15 een belangrijk onderdeel van haar dagelijkse leven als artiest.
 
HP heeft een brede line-up laptops voor creatieven. Naast de HP Spectre (topdesign, high end) en HP Zbook Studio Workstation (high end, gevorderde en professionals) is er dus de HP Pavilion 15 die beschikt over een 15.6 inch scherm, een NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti Graphics, Intel Core i7 8565U processor en 512GB opslag. De uiteenlopende modelelen varieren in prijs van€999 tot €1299.
 
Meer informatie over de HP Pavilion 15, waaronder de specificaties van de HP Pavilion 15, vind je hier. 
 

credits

Deze campagne werd ontwikkeld door communicatie- en marketingbureau Edelman Amsterdam met Creative Director Seema Shara in de lead.