Born05 en Peakfijn schieten tech-ondernemers te hulp met startup verdubbelaar

Born05 en Peakfijn schieten tech-ondernemers te hulp met startup verdubbelaar

24-03-2020 (12:14) - Tech

Startup-developers Peakfijn en Born05 Ventures hebben een gezamelijk initiatief gelanceerd: de startup verdubbelaar. Hiermee willen ze een helpende hand bieden aan ondernemers die met een briljant digitaal idee rondlopen om de samenleving te helpen, maar dat zelf niet van de grond krijgen.
 
De beste ideeën en innovaties ontstaat in tijden van crisis. Daarnaast zijn digitale producten en services, online communiceren en verbindende innovaties op dit moment belangrijker dan ooit, aldus initiatiefnemers Jurriaan Duivenvoorden en Willem Guensberg. Hét moment dus om krachten te bundelen en nieuwe digitale ideeën extra slagkracht te bieden. Met de ‘startup verdubbelaar’ roepen zij entrepreneurs op om digitale ideeën te pitchen die de samenleving enorm van dienst kunnen zijn of die zij mogelijk al langer op het vizier hebben. Gezamenlijk verdubbelen Peakfijn en Born05 de inbreng van ondernemers om zo innovaties juist nu te versnellen.
 

Bundeling slagkracht en skills

Born05 Ventures biedt startups en corporate ventures de expertise van de beste digital-professionals aan, bijvoorbeeld op het gebied van digital design, UX, branding, marketing en strategie’, vertelt Duivenvoorden, commercieel directeur van Born05 Ventures. ‘Peakfijn sluit hier naadloos op aan, en biedt startups development en hulp bij digitale vraagstukken.’ Guensberg, co-founder van Peakfijn vult aan: ‘Dit is iets waar Peakfijn en Born05 samen goed in zijn. Met onze digitale skillset en slagkracht kunnen we entrepreneurs helpen met het reageren op kansen en juist in tijden van crisis ondersteunen. We willen ondernemers op een laagdrempelige manier helpen door hun eigen inbreng te verdubbelen en hun ideeën zo snel mogelijk te lanceren. Dit is het moment om in actie te komen!’
 
Inzending voor nieuwe Ideeën kan via deze pagina