Belgische start-up betreedt met elektrische fiets Cowboy Nederlandse markt

26-04-2019 (10:43) - Tech

De Belgische start-up Cowboy betreedt vanaf vandaag de Nederlandse markt. De award-winning slimme elektrische fiets, speciaal ontworpen voor de moderne urban forens, combineert slimme technologie met een prachtig ontwerp.
 
Cowboy werd in 2017 in Brussel met succes opgericht en heeft in 2018 een Series-A ronde van 10 miljoen euro van internationale investeerders opgehaald (waaronder Index Ventures, Tiger Global en Hardware Club). Vandaag lanceert Cowboy haar 2019 model en wordt het merk geïntroduceerd in zowel Nederland, Frankrijk als Duitsland. Op de website kunnen vanaf vandaag pre-orders voor het nieuwe model geplaatst worden in alle markten.Testritten zijn te boeken in Amsterdam, Den Haag, Groningen, Rotterdam en Utrecht. Cowboy rijdt naar de consument toe binnen het centrum van de betreffende stad.
 

Flagshipstore

Daarbij biedt het bedrijf ook een netwerk aan service partners door het gehele land. Cowboy is te koop voor €1.990,-. Cowboy onderzoekt de mogelijkheden om een flagshipstore in Nederland te openen.