82% meer internetoverstappers door thuiswerk-situatie

82% meer internetoverstappers door thuiswerk-situatie

16-03-2020 (15:28) - Tech

Internetvergelijker Breedbandwinkel ziet een enorme toename in klanten die overstappen naar een andere provider. Thuisblijvende kinderen en het thuiswerken vragen om een stabiele en snelle verbinding met het liefst zoveel mogelijk zenders. Providers KPN en Ziggo spelen in op de situatie door Film1 de komende maand gratis aan te bieden.
 
"Vandaag alleen al zien we een toename van 82% in het aantal mensen dat overstapt ten opzichte van afgelopen weken" stelt Peter van Wezel, eigenaar Breedbandwinkel.nl. "Afgelopen twee weken was er al een toename te zien, maar nu veel mensen thuiszitten wordt toch even de tijd genomen eindelijk eens over te stappen".
 
Providers KPN en Ziggo blijken op het moment de grote winnaars in tegenstelling tot de prijsvechters die normaliter meer worden verkocht. Juist deze twee providers hebben bekendgemaakt klanten de komende weken te voorzien van gratis extra zenders en toegang tot de filmzenders van Film1.
 
"De snelle levertijd van beide providers speelt ook een rol, beiden leveren doorgaans in ongeveer een week" aldus Van Wezel.