Upgrade je Fairphone met nieuwe cameramodules

Upgrade je Fairphone met nieuwe cameramodules

15-09-2020 (09:40) - Sustainable

Fairphone heeft twee nieuwe cameramodules gelanceerd. De modules verbeteren de prestatie voor zowel de nieuwste Fairphone 3+ als de bestaande Fairphone 3.
 
Fairphone produceert zo eerlijk mogelijke smartphones. Een manier om positieve impact te maken in de telefoonindustrie is door je mobiele telefoon zo lang mogelijk te gebruiken. En dat is precies waar Fairphone naar streeft. De nieuwe Fairphone 3+ bestaat bovendien voor 40 procent uit gerecycled plastic, een veel hoger percentage dan Fairphone 3. De nieuwe cameramodules upgraden de achtercamera van 12 megapixels naar 48 megapixels en de frontcamera van 8 megapixels naar 16 megapixels, voor heldere videocalls en scherpere selfies.
 
De verbeterde ervaring is niet alleen beschikbaar voor nieuwe Fairphone-kopers. Doordat de cameramodules afzonderlijk worden verkocht, kunnen Fairphone 3 gebruikers hun mobiele telefoon ook upgraden. Dit stimuleert gebruikers om hun telefoons langer in gebruik te houden en tegelijkertijd gemakkelijk toegang te krijgen tot de nieuwste functies.