Sodastream vist tijdens Canal Parade plastic uit Amsterdamse grachten

29-07-2019 (11:08) - Sustainable

SodaStream gelooft dat onze verschillen ons niet moeten beperken, maar juist versterken. Daarom zetten zij zich naast een wegwerpplasticvrije wereld in voor diversiteit. Alles voor een mooiere, betere wereld. Tijdens de Pride Amsterdam brengt het merk dit in praktijk.
 
Als laatste boot in de Canal Parade heeft ze de schone taak op zich genomen om al het plastic dat blijft liggen, uit de grachten van Amsterdam te vissen. Samen met een divers clean-up team, steekt SodaStream de handen uit de mouwen.
 
“Dat we strijden voor een wereld zonder wegwerpplastic, is voor veel mensen een bekend gegeven. Maar wat niet iedereen weet: SodaStream strijdt ook voor diversiteit. Met het hoofdkantoor en onze fabriek - the Island of Peace - gevestigd in Israël, zijn we er in geslaagd om mensen van verschillende afkomst, religie, gender of seksuele voorkeur in harmonie samen te laten werken en gelijke kansen te bieden“, aldus Tamara Kroon, Marketing Manager van SodaStream Benelux. 
 

Proud partner

SodaStream is dit jaar in Nederland partner van Pride Amsterdam en zal met een eigen boot deelnemen aan de Canal Parade op zaterdag 3 augustus.