Rapper Meester Hidde rapt voor Plastic Whale

Rapper Meester Hidde rapt voor Plastic Whale

29-05-2020 (11:35) - Sustainable

Vandaag heeft Meester Hidde, dé rappende leraar van Nederland, een rap gelanceerd over de missie van de Plastic Whale Foundation. Plastic Whale houdt zich bezig met het redden van plastic. Met deze actie hopen beide partijen jongeren te inspireren om zich in te zetten voor de missie van de foundation. De rap is gelanceerd via alle online kanalen van zowel Plastic Whale als Meester Hidde.
 
“Het is geweldig dat Meester Hidde zich wil inzetten om plastic te redden en onze boodschap in een geweldige, unieke rap heeft weten om te zetten. Er is nog zoveel winst te behalen met betrekking tot plastic in water, we hebben nog een lange weg te gaan. Wij geloven dat de verandering begint bij vandaag, de leiders en ondernemers van morgen: de jongeren. We vinden het heel belangrijk om de jeugd te enthousiasmeren en van de juiste informatie te voorzien. Met dit soort initiatieven is dat heel goed mogelijk.”, aldus Marius Smit, founder Plastic Whale Foundation.
 
Hidde Nuijten, bekend als Meester Hidde, is ook heel enthousiast over de samenwerking: 'Ik vind het geweldig wat Plastic Whale doet om kinderen en jongeren bewust te maken van het effect van plastic in onze wateren. Daarnaast weten ze de jeugd echt te inspireren om de strijd aan te gaan met plasticsoep. Dat ik op deze manier wat voor deze missie kan betekenen is te gek.'