Duurzame maaltijdboxbedrijven de Krat en de Streekmolen fuseren

03-03-2020 (12:53) - Sustainable

De duurzame maaltijdboxbedrijven de Krat en de Streekmolen zijn gefuseerd. Met ingang van 1 maart zijn operatie, logistiek en inkoop van beide bedrijven gebundeld. Volgens de fusiepartners zullen de klanten weinig merken van de fusie.
 
Tessa Venker, directeur de Krat laat weten: ‘De filosofie van de Krat en de Streekmolen zijn gelijk. We willen eerlijke producten, rechtstreeks van de boer naar de consument brengen. Onze doelgroepen en klantenbestand sluiten dan ook naadloos aan. Het is een perfecte match!’ Ook Wiebe Visser, directeur van de Streekmolen is enthousiast: ’De Krat heeft al jaren een geweldige reputatie op het gebied van klantenservice, inspirerende recepten en mooie ingrediënten. Voor ons was het overduidelijk dat we bij elkaar passen.’
 
De Streekmolen is verhuisd naar Amsterdam en loopt mee met de logistiek en distributie van de Krat. Dit gebeurt vanuit een nieuwe locatie in Aalsmeer. Cuperus BV, die de foodfillment verzorgt voor beide partijen verhuist daar deze week naartoe.