Uiterste inschrijvingsdatum Stevie Awards for Great Employers verlengd tot 7 augustus

18-07-2019 (12:01) - Prijzen

De Stevie® Awards, organisator van de Stevie Awards for Great Employers heeft aangekondigd dat de uiterste inschrijvingsdatum voor de vierde jaarlijkse competitie is verlengd tot woensdag 7 augustus. De Stevie Awards for Great Employers huldigt de beste bedrijven ter wereld om voor te werken en de HR-teams en professionals, HR-prestaties, nieuwe producten en diensten en leveranciers, die bijdragen tot het creëren en stimuleren van geweldige werkplekken.
 
“We hebben zodanig veel verzoeken voor individuele verlengingen van de deadline ontvangen, dat we hebben besloten om de deadline voor iedereen te verlengen”, aldus Michael Gallagher, president van de Stevie Awards. De oorspronkelijke, uiterste deadline was 17 juli. Gallagher benadrukt dat er geen extra kosten zullen worden aangerekend voor inschrijvingen die voor 7 augustus worden ingediend en late inzendingen zullen ook geen nadeel ondervinden tijdens het beoordelingsproces. Alle organisaties hebben nu drie weken extra om hun inschrijvingen voor te bereiden en in te dienen.
 
Alle individuen en organisaties wereldwijd - publiek en privé, for-profit en non-profit, groot en klein - mogen nominaties indienen bij de Stevie Awards for Great Employers. De 2019 awards zullen prestaties vanaf begin 2018 huldigen. Informatie over de inschrijving is beschikbaar op www.StevieAwards.com/HR