FX uitgeroepen tot Best Workplace 2018

29-03-2018 (12:31) - Prijzen

Digital Agency FX is dinsdagavond uitgeroepen tot Best Workplace 2018. Van de 63 deelnemers kreeg FX de zesde plaats in de categorie van 20 tot 59 medewerkers. “Een ‘Best Workplace’ is een organisatie waarin je vertrouwen hebt in de mensen waarvoor en met wie je werkt, trots bent op wat je doet en plezier hebt met de mensen waarmee je samenwerkt”, aldus Great Place To Work.


In de Best Practices gids 2018 die uitgegeven werd tijdens de Best Workplaces 2018 uitreiking, wordt FX drie keer genoemd. In de categorie Delen, Werven en Verwelkomen geeft FX het goede voorbeeld. De FX Helpdesk die ouderen helpt met computerles, het concept ‘Wie-kent FX’er’ en de speurtocht op de eerste werkdag.  

 

feestje

John van de Vorstenbosch, creatief directeur: “Je eerste dag hoort gewoon een feestje te zijn. En is bovendien dit het perfecte moment om je collega’s goed te leren kennen! Maar dat lukt allemaal moeilijk met een pak papier. De speurtocht maakt dit allemaal een stuk leuker.”


FX gelooft erin dat het beste werk gemaakt wordt als men de vrijheid krijgt om het werk op eigen manier te doen. Zo krijgt bijvoorbeeld iedere medewerker een onbeperkt aantal vrije dagen en is het arbeidscontract geen taai papierwerk maar een infographic.