Zet social media in vanuit strategie

15-04-2020 (18:15) - Opleidingen

Social media zoals LinkedIn, Facebook, Instagram, Pinterest en YouTube zijn niet meer weg te denken. De ontwikkelingen gaan razendsnel en vragen erom dat je continu je strategie aanpast en de innovaties weet te vertalen naar kansen voor jouw organisatie.
 
In de opleiding Social media bij Beeckestijn Business School leer je vanuit strategie social media zo in te zetten dat het een waardevolle bijdrage levert aan je doelstellingen. Je leert alles over de social media mix en hoe je deze het beste kunt inzetten. Het uiteindelijke doel is om je organisatie te brengen naar social business, een organisatie waarbinnen social volledig is geïntegreerd in het denken en doen van haar medewerkers.
 
“Ik vond het een leerzame opleiding. Je leert met een professionele blik te kijken naar de inzet van social media binnen je organisatie. Je doet het er immers niet zomaar even bij.” - Emily Veenman-Veneman.
 
> De laatste trends, ontwikkelingen en inzichten op het gebied van social media
> Zet de social media mix optimaal in
> Ontwikkel je eigen social media plan, direct geschikt voor implementatie
 
De opleiding Social Media bestaat uit negen colleges. Het geeft je handvatten om zowel strategisch als concreet en praktisch aan de slag te gaan met social media.
 

Voor wie is de opleiding bedoeld?

De opleiding Social Media is bedoeld voor iedereen die een volwaardig gesprekspartner en deskundige wil worden op het gebied van social media. Je wilt je huidige kennis verbreden en verdiepen en deze graag toepassen in praktijk.
 

Meer informatie?

Ben je benieuwd of deze opleiding iets voor jou is? Lees meer over de opleiding Social Media>>


Praktische informatie

Duur: 11 dagdelen
Tijden: dag of avond opleiding
Kosten: €4.140, - all in (excl BTW)
Vanwege de huidige maatregelen wordt de opleiding voorlopig via een live-stream verzorgd.
 

Advies over opleidingen & trainingen

Twijfel je nog tussen opleidingen of trainingen? Of wil je weten welke opleiding het beste bij jou past? Volg dan een gratis voorlichtingssessie op locatie of via een webinar. Wil je liever persoonlijk opleidingsadvies? We helpen je graag tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Onze opleidingsadviseur Nicole beantwoordt al je vragen en geeft advies over jouw opleidingsmogelijkheden. Aan de hand van je carrièrewensen, achtergrond en leerdoelen kijken we welke opleiding voor jou geschikt is.
 

Over Beeckestijn Business School

Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut voor online marketing, online communicatie & customer management en combineert strategie, theorie en praktijkkennis in kortdurende, praktische opleidingen op verschillende niveaus. Naast het geven van opleidingen op post-HBO en post-master niveau, biedt Beeckestijn Business School ook korte opleidingen & trainingen die verdieping bieden binnen een vakgebied en op maat gemaakte in-company trajecten.
 
Beeckestijn geeft regelmatig clinics over diverse onderwerpen en publiceert regelmatig nieuwe kennisdocumenten in de vorm van whitepapers. Deze clinics en whitepapers zijn voor iedereen gratis bij te wonen of te downloaden via de site van Beeckestijn Business School. #kennisdelen