Word Digital Marketing strateeg en maak echte impact

08-04-2020 (16:37) - Opleidingen

Door de opkomst van nieuwe technologieën en nieuwe media is er een groeiende behoefte aan digital marketing professionals. Professionals die kunnen opereren op strategisch niveau, de organisatie toekomstbestendig kunnen maken, nieuwe businessmodellen kunnen ontwikkelen en ervoor kunnen zorgen dat er snel kan worden ingespeeld op veranderende klantbehoeften.
 
Met de post-master opleiding Digital Marketing Strategie & Leiderschap bij Beeckestijn Business School til je je strategische digital marketing kennis naar een hoger niveau met als doel sturing en leiding geven aan de digitale transformatie.
 
“In een korte intensieve periode veel geleerd van inspirerende docenten die met hun voeten in de klei staan.”- Eveline Holla
 
> De laatste trends en inzichten uit de praktijk op het gebied van online marketing
> Vertaal de inzichten naar een eigen digital marketingvisie en strategie
>Leer van de beste vakexperts hoe je een digitale winnaar wordt
 
In de post-master opleiding Digital Marketing Strategie & Leiderschap volg je 20 colleges, werk je in één dag aan een Harvard Case en schrijf je daarnaast een online marketing & businessplan direct geschikt voor implementatie binnen jouw organisatie.
 

Voor wie is de opleiding bedoeld?

De opleiding Digital Marketing Strategie & Leiderschap is ontwikkeld voor ervaren en beleidsbepalende professionals die bezig zijn met (online) marketing en de strategische bepaling van het marketingbeleid van een organisatie. Je wordt opgeleid tot een expert op het gebied van digital en online marketing.
 
Meer informatie?
Ben je benieuwd of deze opleiding iets voor jou is? Lees meer over de opleiding Digital Marketing Strategie & Leiderschap>>
Praktische informatie
Duur: 12 dagdelen
Tijden: dag of avond opleiding
Kosten: €5.610, - all in (excl BTW)
Vanwege de huidige maatregelen wordt de opleiding voorlopig via een live-stream verzorgd.
 

Advies over opleidingen & trainingen

Twijfel je nog tussen opleidingen of trainingen? Of wil je weten welke opleiding het beste bij jou past? Volg dan een gratis voorlichtingssessie op locatie of via een webinar. Wil je liever persoonlijk opleidingsadvies? We helpen je graag tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Onze opleidingsadviseur Nicole beantwoordt al je vragen en geeft advies over jouw opleidingsmogelijkheden. Aan de hand van je carrièrewensen, achtergrond en leerdoelen kijken we welke opleiding voor jou geschikt is.
 

Over Beeckestijn Business School

Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut voor online marketing, online communicatie & customer management en combineert strategie, theorie en praktijkkennis in kortdurende, praktische opleidingen op verschillende niveaus. Naast het geven van opleidingen op post-HBO en post-master niveau, biedt Beeckestijn Business School ook korte opleidingen & trainingen die verdieping bieden binnen een vakgebied en op maat gemaakte in-company trajecten.
 
Beeckestijn geeft regelmatig clinics over diverse onderwerpen en publiceert regelmatig nieuwe kennisdocumenten in de vorm van whitepapers. Deze clinics en whitepapers zijn voor iedereen gratis bij te wonen of te downloaden via de site van Beeckestijn Business School. #kennisdelen