Volg een training of masterclass in de zomer!

27-05-2020 (12:35) - Opleidingen

De zomerperiode is de ideale periode om actief aan de slag te gaan en jouw kennis en vaardigheden snel en efficiënt te ontwikkelen op de Beeckestijn Summerschool. We bieden in juli & augustus een aantal trainingen en masterclasses aan.
 

Summerschool bij Beeckestijn Business School

• Optimale interactie
• Overzichtelijk programma
• Praktisch en direct toepasbaar
• Inspirerende onderwerpen
• Alle trainingen & masterclasses worden zowel in juli als augustus aangeboden
• Locatie: Leusden
 
Heb je deze zomer tijd en wil je je graag verdiepen in een bepaald onderwerp? De Beeckestijn Summerschool bestaat uit een gevarieerd aanbod: voor ieder wat wils. Zo hebben wij deze in editie van de Summerschool een nieuwe masterclass: Digitale Transformatie & Organisatie. Met deze masterclass leer je in vijf dagen hoe je jouw organisatie of afdeling klaar stoomt voor de toekomst.
 

Meer informatie?

Zin om deze zomer jouw kennis en skills naar een hoger niveau te tillen? Ontdek het aanbod van onze Summerschool»
 

Advies over opleidingen & trainingen

Twijfel je nog tussen opleidingen of trainingen? Of wil je weten welke opleiding het beste bij jou past? We helpen je graag tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Onze opleidingsadviseurs beantwoorden al je vragen en geven advies over jouw opleidingsmogelijkheden. Aan de hand van je carrièrewensen, achtergrond en leerdoelen kijken we welke opleiding voor jou geschikt is.
 

Over Beeckestijn Business School

Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut digital, marketing, cx, data & communicatie en combineert strategie, theorie en praktijkkennis in kortdurende, praktische opleidingen op verschillende niveaus. Naast het geven van opleidingen op post-HBO en post-master niveau, biedt Beeckestijn Business School ook korte opleidingen & trainingen die verdieping bieden binnen een vakgebied en op maat gemaakte in-company trajecten.
 
Beeckestijn geeft regelmatig online clinics over diverse onderwerpen en publiceert regelmatig nieuwe kennisdocumenten in de vorm van whitepapers. Deze online clinics en whitepapers zijn voor iedereen gratis bij te wonen of te downloaden via de site van Beeckestijn Business School. #kennisdelen