Verbeter de performance van jouw website

10-06-2020 (13:19) - Opleidingen

Een verhoging in de conversie van je website. Dat klinkt elke marketeer als muziek in de oren, maar hoe bereik je dat? Aan de ene kant is inzicht in je klanten een handvat bij het verbeteren van de user experience. Aan de andere kant zijn er beïnvloedings- en persuasion principes die je kan toepassen voor jouw website. Tijdens de training Usability, Experience & Conversie van Beeckestijn Business School leer je hoe je beide kan benutten om de performance van jouw website te verbeteren.
 

Ga aan de slag met usability & conversie

Ben je werkzaam in de online wereld? En wil je meer inzicht in usability, online user experience en conversie? Met de training kan je nieuwe kennis en inzichten direct toepassen om de performance van jouw website te optimaliseren.
 
Na de training:

> Kun je UX-onderzoeksmethoden toepassen voor het verkrijgen van klantinzicht
> Weet je hoe de user experience van websites kunnen worden verbeterd
> Kun je de conversie van website(s) verhogen
> Kun je beïnvloedings- en verleidingsprincipes toe te passen
> Kun je zelf testen, analyseren, meten en bijsturen

 
Benieuwd naar het complete programma van de training?
 Lees meer over de training Usability, Experience & Conversie»
 
"Een echte hands-on training. Uit de lessen haal je concrete punten waar je direct mee aan de slag kunt voor je website. Enthousiaste, kundige trainers. Ik zou deze training zeker aanraden." - Sietske Plantinga
 

Til jouw kennis naar een hoger niveau

De training Usability, Experience & Conversie bestaat uit 3 collegedagen en leert je hoe je praktisch en concreet met usability & conversievraagstukken aan de slag kunt.
Tijden: 09.30 - 16.30 uur (incl. lunch)
Kosten: €2.185, - all in (excl BTW)
 

Meer kennis en inspiratie opdoen?

#kennisdelen staat hoog in het vaandel bij Beeckestijn Business School. Als opleider op het gebied van digital, marketing, cx, data & communicatie verzorgt Beeckestijn regelmatig online clinics. Ook publiceert Beeckestijn regelmatig nieuwe whitepapers. Deze clinics en whitepapers voor iedereen gratis bij te wonen of te downloaden.