Competence Factory neemt How & Knower over

Competence Factory neemt How & Knower over

21-01-2020 (15:01) - Opleidingen

Opleidingsinstituut Competence Factory uit Utrecht heeft How & Knower overgenomen. Dit Groningse instituut werd in oktober 2019 failliet verklaard, maar kan dankzij de overname nu toch trainingen blijven aanbieden. 
 
How & Knower is een marketingbureau dat opleidingen gaf op het gebied van online marketing , zoals Google Ads, social media en WordPress. Het bedrijf had klanten als Rabobank, Achmea en KWF en werd in 2017 en 2018 door Emerce uitgeroepen tot opleidingsinstituut van het jaar. Het portfolio van How & Knower sluit goed aan op het aanbod van Competence Factory, dat meer dan 140 trainingen biedt op het gebied van online marketing, digital design, UX en webdevelopment.
 

Regeling voor cursisten

Voor cursisten die een training of opleiding bij How & Knower hadden geboekt, maar deze door het faillissement niet konden volgen of voortzetten, heeft Competence Factory een regeling bedacht. Zij mogen een passend programma bij het instituut uitkiezen, zonder bijkomende kosten. De trainingen worden voorlopig in Utrecht gegeven. Competence Factory onderzoekt de mogelijkheden om een nieuwe locatie te openen.