Breng campagne management in de praktijk

31-12-2019 (10:00) - Opleidingen

Marketingcampagnes draaien 24 uur per dag, 7 dagen per week. De resultaten veranderen continu en algoritmes zijn in real-time aan het werk om de campagne te verbeteren, of in ieder geval aan te passen. Maar hoe zet je een campagne zo op dat je op ieder moment in control bent en deze bij kunt sturen? Dat leer je in deze training Campagne Management.


> Maak reële doelstellingen voor het beste resultaat
> Definieer jouw customer journey en doelgroepen
> Leer hoe een compleet mediaplan eruitziet en hoe je deze kunt beoordelen


Voor wie is de training Campagne Management bedoeld?

Deze training is bedoeld voor marketing- en communicatieprofessionals die óf zelf aan de knoppen zitten óf vooraf over de strategie willen meepraten.
Praktische informatie
College: 3 dagen
Kosten: €2.185, - all in (excl BTW)
Eerstvolgende startdatum: 20 januari in Utrecht (startgarantie)
 

Meer informatie?

Ben je benieuwd of deze training iets voor jou is? Lees meer over de training Campagne Management»
 

Advies over opleidingen & trainingen

Twijfel je nog tussen opleidingen of trainingen? Of wil je weten welke training het beste bij jou past? Volg dan een gratis voorlichtingssessie op locatie of via een webinar. Wil je liever persoonlijk opleidingsadvies? We helpen je graag tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Onze opleidingsadviseur Mieke beantwoordt al je vragen en geeft advies over jouw opleidingsmogelijkheden. Aan de hand van je carrièrewensen, achtergrond en leerdoelen kijken we welke opleiding voor jou geschikt is.
 

Over Beeckestijn Business School

Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut voor online marketing, online communicatie & customer management en combineert strategie, theorie en praktijkkennis in kortdurende, praktische opleidingen op verschillende niveaus. Naast het geven van opleidingen op post-HBO en post-master niveau, biedt Beeckestijn Business School ook korte opleidingen & trainingen die verdieping bieden binnen een vakgebied en op maat gemaakte in-company trajecten.