Vincent Siegelaar client director bij Wefilm

Vincent Siegelaar client director bij Wefilm

02-06-2020 (09:07) - Mensen

Vincent Siegelaar is dinsdag 2 juni gestart client director bij Wefilm. Hij wordt verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van Wefilms activiteiten voor adverteerders.

Siegelaar was hiervoor commercieel directeur bij Hearst, GroupM en Sanoma en bestuurslid bij Stichting Ideële Reclame (Sire). Voor Wefilm is het een volgende stap in het ontwikkelen van hun activiteiten om merken te helpen impact te maken, laat het bureau weten. ‘Vincent bezit twee expertises die voor de ontwikkeling van Wefilm ontzettend belangrijk zijn. Hij weet als geen ander hoe hij adverteerders echt kan helpen hun doelstellingen te behalen op bereik en conversie. Daarnaast heeft hij bij Hearst, GroupM en Sanoma als geen ander de tactieken geleerd om content zichtbaar te krijgen en impact te maken. En het is ook gewoon een hele fijne gozer,” laat Ruben Cusell, head of strategy & concepts en partner van Wefilm weten.
 
‘Ik ken Wefilm al een tijd en vind hun werk altijd oprecht en spraakmakend. Ze hebben het team de afgelopen jaren uitgebreid met creatieve en strategische expertise, maar ook met media-regie voor distributie. Samen met hun collectief van makers kunnen ze daardoor integraal campagnes bouwen. De drive om daarin altijd op zoek te gaan naar de oprechte en vaak maatschappelijk toegevoegde waarde van het merk - voor Wefilm is ‘purpose’ veel meer dan een marketingterm - geeft echt energie. Die energie kan ik goed gebruiken voor alle parkwandelingen rondom de thuiswerkplekken van klanten, want op hun kantoor afspreken is de komende tijd waarschijnlijk lastig’, vertelt Siegelaar.