Twee nieuwe aanwinsten SAN bestuur

Twee nieuwe aanwinsten SAN bestuur

07-09-2020 (16:44) - Mensen

Marieke Jansen-Rentmeester (FrieslandCampina) en Joost Vossen (Elsevier) zijn per 5 september toegetreden tot het bestuur van de SAN | Stichting Adverteerdersjury Nederland. Marieke is Brand Director bij Campina en Joost is Director Customer Centricity bij Elsevier.
 
Zij brengen beide jarenlange ervaring mee als marketing & communicatie specialisten, Marieke in de branche Fast Moving Consumer Goods en Joost binnen de telecommunicatiebranche en de wetenschappelijke uitgeversbranche. Daarnaast hebben zij beiden diverse jaren zowel als jurylid en juryvoorzitter een rol gespeeld binnen de SAN.    
 
Marieke: “De SAN is al jaren een grote inspiratiebron voor mij en mensen uit het vak. Ik ben vereerd dat ik daar de komende jaren in het bestuur een bijdrage aan kan leveren.”  
 
Joost: “Het is fantastisch toe te treden tot dit energieke bestuur dat als doel heeft adverteerders te helpen en te bouwen op elkaars kennis en ervaring. Zeker in deze tijden waarin adverteerders met een nieuwe realiteit moeten zien om te gaan (van covid, tot Facebook-boycot, tot reputatie management), maar waarin ook weer langzaamaan wat ruimte lijkt te zijn voor optimisme in campagnes.”