PROOF versterkt team met drie talenten

25-03-2019 (13:03) - Mensen

PROOF is blij met de komst van drie nieuwe talenten: Lyn Spooner, Madeline du Perron en Chiara de Roon. Met hun komst geeft PROOF verdere invulling aan de gerichte ambitie om op een innovatieve manier vorm te geven aan alignment en de employee journey.


PROOF is gelouterd en gelauwerd in internal branding en employer branding. Het Amsterdamse bureau werkt aan het creëren van alignment en het optimaliseren van de employee experience voor nationale en internationale organisaties als Dura Vermeer, VGZ, NN Group, NVM Business, Univé, ProRail, Antoni van Leeuwenhoek, Randstad en Tata Steel. 


Lyn Spooner gaat aan de slag als strateeg. Hiervoor was Lyn jarenlang werkzaam als strategisch communicatieadviseur binnen diverse sectoren. Madeline versterkt het PROOF-team als senior project manager. Hiervoor was ze o.a. werkzaam als Branding Consultant bij Globrands. Chiara is gestart als junior strateeg. Ze heeft een achtergrond in Toegepaste Psychologie en heeft net haar MSc in Management in Lund, Zweden afgerond.