Mike Belinfante Senior Manager Public Relations Europa bij MG

Mike Belinfante Senior Manager Public Relations Europa bij MG

10-08-2020 (10:33) - Mensen

Het automerk MG heeft Mike Belinfante (57) aangesteld als Senior Manager Public Relations Europa. Dat heeft de autofabrikant vandaag bekend gemaakt. Belinfante gaat voor MG de Europese afdeling Public Relations uitbouwen en treedt op als woordvoerder.
 
Na een carrière in de journalistiek, onder andere bij de Haagsche Courant en het hoofdredacteurschap bij lifestylebladen TALKIES Magazine en AM (van zakenvrouw Annemarie Van Gaal), trad Belinfante in februari 2005 als Manager Public Relations in dienst van de Nederlandse Hyundai-importeur Greenib Car. Ook nadat Greenib Car in 2016 werd overgenomen door Hyundai en als Hyundai Motor Nederland verder ging, bleef Belinfante voor de Koreaanse autofabrikant actief.
 
Nu heeft Belinfante voor het teruggekeerde merk MG gekozen: “Na ruim 15 jaar Hyundai werd het tijd voor een nieuwe uitdaging”, verklaart Belinfante zijn keuze. “MG is weliswaar een bekend automerk, maar is helemaal gerestyled. Het Britse automerk staat bekend om zijn sportieve, avontuurlijke en betaalbare auto’s en richt zich nu op de elektrische auto. Dat betekent dat er volop werk aan de winkel is om de bekendheid van MG verder vorm te geven”.