Michelle van der Zee aan de slag als Operations Manager Greymen&Co

Michelle van der Zee aan de slag als Operations Manager Greymen&Co

11-09-2020 (08:30) - Mensen

“Creatieven, data crunchers, contentmakers en developers, we hebben hier veel verschillende bloedgroepen aan boord. Om al die specialisten soepel te laten samenwerken in een bureau dat tegelijkertijd hard aan het groeien is, wil je de ervaring benutten van iemand die het spel kan overzien. Daarom zijn we heel blij met de komst van Michelle”, vertelt Mattijn Wijnhout, managing partner van Greymen&Co.
 
“Onze vraag aan Michelle was heel duidelijk: help ons om onze efficiency verder te vergroten. We groeien hard, de vraag naar onze diensten neemt ook dit jaar weer sterk toe. Dan is het logisch om onze manier van werken verder op te schalen”, legt Wijnhout uit. Voor Van der Zee was de match net zo duidelijk: “Ik hou ervan om structuur te brengen in lopende processen en vanuit daar overzicht te bieden aan mijn collega’s en onze opdrachtgevers.”
 
De digitale bureauwereld is Van der Zee niet onbekend. Ze was de afgelopen 10 jaar werkzaam bij Isobar, eerst als Project Director en later als Head of Operations. Wijnhout: “Vanuit haar ervaring begrijpt Michelle precies welke dynamiek bij ons op de vloer speelt én hoe ze de verschillende specialisten zo effectief mogelijk kan laten samenwerken.”
 

Over Greymen

Greymen&Co is een digital marketing agency gevestigd in Amsterdam. Het snelgroeiende
bureau is een samensmelting van verschillende specialistische bureaus, waaronder online
marketing bureau DLVR en social bureau Socialfabriek.