Kirsten Andres nieuwe voorzitter/directeur NIMA

19-11-2019 (14:55) - Mensen

Kirsten Andres wordt per 1 februari de nieuwe voorzitter/directeur van NIMA, beroepsvereniging voor professionals voor marketing, communicatie en sales. De NIMA Ledenraad heeft dat maandag 18 november besloten tijdens de ledenraadvergadering.
 
Andres is nu nog directeur marketing & vereniging bij KRO-NCRV. Ze is goed bekend met NIMA, waar zij in 2016 toetrad tot de Raad van Toezicht. Andres volgt voorzitter Martin Huisman op, die zich weer meer wil gaan focussen op zijn eigen bedrijf. Mike Moolenbel, voorzitter van de Raad van Toezicht over de wisseling van de wacht: ‘Martin heeft samen met zijn team een gezonde basis voor de komende jaren neergezet. Er is weer ruimte om te investeren in vernieuwing en dat is een topprestatie. Kirsten heeft de kennis en ervaring om NIMA samen met de leden verder te ontwikkelen en door te groeien naar een beroepsvereniging met een nog groter bereik.’
 
Tijdens de Ledenraadvergadering van 18 november zijn ook Ronald Voorn (Hogeschool Utrecht en Universiteit Twente) en Mildred Hutten (FD Mediagroep) benoemd als nieuwe leden van de NIMA Raad van Toezicht.