Eerste semester Street University met Lil Kleine vandaag van start

Eerste semester Street University met Lil Kleine vandaag van start

12-08-2020 (11:31) - Mensen

Lil Kleine staat vanaf vandaag officieel voor de klas. Samen met gastsprekers waaronder Quote 500 ondernemer Michel Perridon, radio-dj Barend van Deelen en nummer 1-hit producer Jack Shirak, gaat het eerste semester van de online collegereeks op Street University van start. In de serie van in totaal 50 online en offline colleges ontvangen deelnemers alle ins en outs op het gebied van muziek, ondernemen en persoonlijke groei.
 
Als eerste hoofddocent van het nieuwe platform Street University wil Lil Kleine, ofwel Jorik Scholten, anderen met grote dromen de handvatten geven om deze waar te maken. “Ik ben heel erg trots op de groep waarmee we vandaag starten. Het zijn mensen met allemaal een andere achtergrond. Zo hebben we bijvoorbeeld iemand met een eigen loodgietersbedrijf, een jonge topsporter en een doorbrekend volkszanger die zichzelf naar een volgend niveau wil tillen. Dit is precies de samenstelling waar ik op hoopte. De cursus is namelijk voor iedereen die van wat zijn leven wil maken, ongeacht je achtergrond of leeftijd,” aldus Jorik Scholten. Naast kennis krijgen deelnemers een exclusief inkijkje in het succes van het merk Lil Kleine en de persoon Jorik Scholten.
 

Gastsprekers

Deelnemers ontvangen vanaf vandaag wekelijkse online colleges en opdrachten waarmee ze leren over muziek, ondernemerschap en persoonlijke groei. Dit doet Jorik Scholten niet alleen, maar samen met andere succesvolle ondernemers, topsporters en collega-artiesten waaronder: Quote 500 ondernemer Michel Perridon, nummer 1-hit producer Jack Shirak, dj en hiphop artiest Yung Felix, radio-dj Barend van Deelen, hit producer Reverse en ondernemer Steven Uitentuis.
 
Street University start vandaag. De colleges zijn het hele jaar terug te kijken. Inschrijven is nog mogelijk vanaf 499 euro per jaar via www.street-university.nl.
 

Over Jorik

Jorik Scholten, de werkelijke naam van Lil Kleine, is op 25-jarige leeftijd één van de succesvolste Nederlandse artiesten van dit moment. Daarnaast boekt hij als horecaondernemer en kledingontwerper de nodige successen en is hij de nieuwe eigenaar van het drankmerk Fiorito.
 

Over Street University

Street University, een initiatief van Erik Hensel, is een nieuw leerplatform waar op een eigentijdse manier colleges worden gegeven aan deelnemers die willen leren van hun grootste inspiratiebronnen. In de nabije toekomst worden ook andere bekende Nederlanders die les gaan geven op Street University bekend gemaakt.