Dana Scheper General Manager van Strangelove Group

03-02-2020 (16:55) - Mensen

Digitaal marketing bureau Strangelove Group heeft Dana Scheper benoemd als nieuwe General Manager. Ze neemt hiermee de dagelijkse leiding van het Amsterdamse bureau over van co-founder Vincent van Dijk.
 
De afgelopen twee jaar was Dana als Operations Director al onderdeel van het management en verantwoordelijk voor de optimalisatie van proces, projectmanagement en HR. Met veel enthousiasme en ambitie is Dana aan haar nieuwe rol begonnen. “Ik zit vol ideeën om onze business verder te laten floreren. Dat begint met een drive om het allerbeste werk af te willen leveren aan onze klanten. En gaat hand in hand met de ontwikkeling van onze teams, want goede samenwerking en persoonlijke groei zijn essentieel voor het behalen van succes. Aandacht en wederzijds vertrouwen staan hierin centraal: het vormt de basis voor talentontwikkeling en groei.”
 
Vincent van Dijk, die meer dan 10 jaar geleden Strangelove oprichtte met partner Jeroen Gouw, legt zijn focus op strategie en het verder uitbouwen van het bureau. "Met deze stap komt er een super gedreven en ondernemende communicatie expert aan het roer. Dana heeft de laatste 2 jaar een geweldige bijdrage geleverd aan het verder professionaliseren van ons bureau. Doordat de operationele en creatieve basis staat als een huis, kunnen de partners zich richten op het verder uitbouwen van onze drie service-proposities: content marketing, online advertising en digitale (maatwerk) platformen. Allen vanuit een data-gedreven aanpak en met als doel de digitale marketing resultaten van bedrijven te verbeteren."
 
Strangelove Group heeft een specifieke focus op B2B marketing en werkt onder andere voor internationale bedrijven zoals Guide ID, ICL Fertilizers, Fris Real Estate, NUOVO Scholengroep, ING CDC Pensioenfonds en Novartis.