Veronica Inside nieuwe ochtendshow Radio Veronica

25-09-2020 (12:00) - Media

De populaire middagshow Veronica Inside verhuist op 2 november naar de ochtend van Radio Veronica. Vanaf die dag is Wilfred Genee iedere maandag tot en met donderdag van 07.00 uur tot 09.00 uur te horen. De Veronica-dj en presentator neemt zijn vaste sidekicks Rick Romijn en Niels van Baarlen mee naar het nieuwe tijdslot.
 
Nieuw in de vaste samenstelling is nieuwslezeres Florentien van der Meulen die al vaker als invaller naast de heren is aangeschoven. Niet alleen de samenstelling van het team blijft grotendeels onveranderd, ook de inhoud van het programma blijft vertrouwd. Zo wordt het nieuws van de dag besproken, het laatste sportnieuws doorgenomen, komen de grootste hits aller tijden voorbij en wordt er veel gelachen.

Wilfred Genee: “Eind vorig jaar hebben we een week de ochtendshow mogen presenteren en toen is er een klein zaadje bij me geplant dat is uitgegroeid tot liefde voor het tijdslot. Niels en Rick kennen het gevoel als geen ander, zij hebben jarenlang een ochtendshow gepresenteerd. De vroege uren hebben iets magisch. Onderdeel uitmaken van het ochtendritueel van onze luisteraars, daar kijk ik ontzettend naar uit!” 

 

Foto (v.l.n.r.): Niels van Baarlen, Wilfred Genee, Rick Romijn


Bureaus

Marketing

Economisch