Value Zipper neemt sales activiteiten HP/De Tijd over

Value Zipper neemt sales activiteiten HP/De Tijd over

06-07-2020 (15:23) - Media

Met ingang van 1 juli heeft Value Zipper de verkoopactiviteiten van HP/De Tijd overgenomen. Per direct is Value Zipper verantwoordelijk voor de advertentie-exploitatie van HP/De Tijd en de daaraan gekoppelde commerciële proposities. Met de toevoeging van HP/De Tijd versterkt Value Zipper haar positie in het opinie segment.
 
‘We zien een toenemende behoefte vanuit uitgevers om de advertentie-exploitatie uit te besteden. Met deze samenwerking sluit alweer de 17e uitgever zich bij ons aan. Dit maakt ons steeds relevanter voor adverteerders. HP/De Tijd is een mooie titel en breed bekend, daarnaast is het een goede toevoeging aan ons aanbod. Zeker in combinatie met titels Vrij Nederland, Maarten! en OPZIJ geeft het ons een sterke positie in het opinie domein’, zegt Patrick van Hooy, oprichter Value Zipper.
 
Tom Kellerhuis, hoofdredacteur HP/De Tijd: ‘Ik verheug me zeer op de samenwerking met Value Zipper. Juist het brede pakket dat zij vertegenwoordigen in het opinielandschap versterkt ook de positie van HP/De Tijd. Ik heb er daarom alle vertrouwen in.’
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch